پرداخت کامل معوقات بیمه تکمیلی کارکنان شهرداری مشهد افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره)
سرخط خبرها

فعالیت موکب‌های بین‌المللی در مشهد | استقرار ۶۰ موکب در عرصه میدان شهدا

  • کد خبر: ۲۴۸۳۷۶
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
فعالیت موکب‌های بین‌المللی در مشهد | استقرار ۶۰ موکب در عرصه میدان شهدا
شهردار مشهدمقدس گفت: در میدان شهدا حسینه ایران برپا شده که ۶۰ موکب از سراسر کشور در این حسینه استقرار یافتند تا در دهه پایانی ماه صفر به زائران ارائه خدمت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف با اعلام این خبر، اظهار کرد: در میدان شهدا حسینه ایران برپا شده که ۶۰ موکب از سراسر کشور در این حسینه استقرار یافتند تا در دهه پایانی ماه صفر به زائران ارائه خدمت کنند. علاوه بر این نیز از کشورهایی از جمله عراق، مصر و لبنان نیز موکب‌هایی داریم که در این ایام برای خدمت‌رسانی به زائران رضوی موکب برپا کرده‌اند. 

وی افزود: برگزاری نمایش‌های آیینی از دیگر اقدامات فرهنگی برای میزبانی از زائران دهه پایانی ماه صفر است؛ اجرای نمایش «دعبل خزاعی» در عرصه میدان شهدا را نیز در این ایام داریم. علاوه بر این نیز برپایی ۳۰۰ موکب در خیابان امام رضا(ع) که با عنوان «در مسیر بهشت» نامگذاری شده از دیگر اقدامات شهرداری مشهد در حوزه ارائه خدمات فرهنگی به زائران در ستاد دهه آخر صفر است.

 شهردار مشهد در نهایت گفت: در حوزه حمل و نقل برون‌شهری هم حداکثر همکاری را با پایانه‌های مسافربری داریم تا بتوانیم به بهترین نحو زائران رضوی داخل استان را به استان خود بدرقه کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->